LITTLE SHOP OF HORRORS

In deze tijden vol onzekerheid, tegenslagen en restricties zet Musicalvereniging Zwaag vol in op luchtigheid en humor.  Daarnaast is Little shop of horrors een vette knipoog naar het heden, want wat als een enorme plaag de wereldbevolking bedreigt? Een plaag van vleesetende planten welteverstaan. Hier is geen persconferentie voor nodig en voor iedereen geldt een duidelijk en dringend advies: VOER ZE NIET!

col87.jpg

Na het succes van The Addams Family heeft Musicalvereniging Zwaag met volle overgave de tanden gezet in deze doldwaze cultmusical. Echter hebben alle betrokkenen, door de grote onzekerheid die de nasleep van Corona met zich bracht, moeten besluiten de reguliere voorstellingen van deze musicalproductie te annuleren.

Om niet niks te doen en daarmee een signaal af te geven hoe belangrijk cultuur en het verenigingsleven is in onze maatschappij, is gekozen om "Little shop of horrors - gesnoeid" op de planken te brengen. Een productie waarbij gesnoeid is in alles, maar die zeker niet minder de moeite waard is om te beleven.

 

De musical is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1960 en werd opnieuw verfilmd in 1986 met rollen voor Rick Moranis, Steve Martin en Bill Murray.

 

Simon is een ondergewaardeerde werknemer in een niet zo heel best lopende plantenwinkel. Samen met zijn collega Audrey proberen ze er het beste van te maken.

Als Simon met een onbekend en vreemdsoortig plantje aan komt zetten, verandert alles. Het plantje groeit namelijk alleen met wel heel specifieke voeding; vers bloed. Plotseling groeit het succes van Simon met De Plant mee. De gevolgen zijn groot.

CREATIVES

MUZIEK

TEKSTEN

VERTALING

ARTISTIEKE LEIDING & REGIE

MUZIKALE LEIDING REPETITIES

MUZIKALE LEIDING

CHOREOGRAFIE

DECORONTWERP

KOSTUUMS

LICHT

GELUID

MARKETING & PUBLICITEIT

ART WORK

IDEE

FOTOGRAFIE

IN SAMENWERKING MET

ALLAN MENKEN

HOWARD ASHMAN

KOEN VAN DIJK

PETER GROENENDIJK

MARIEKE VAN DIEPEN

BAS JONGSMA

MARIJE SLIPPENS

PETER GROENENDIJK

CONNY BUTTER

PIETER RATTEN | P-S-L

GERT HARM DIJKSTRA

PASCAL IMMINK

PETER GROENENDIJK

PASCAL IMMINK

PETER GROENENDIJK

MUSICALVERENIGING ZWAAG

TICKETS

TICKETS NOG NIET IN VERKOOP

INFORMATIE | UPDATES

  • Facebook
  • Instagram
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

PARTNERS

Deze productie komt tot stand in samenwerking met Musicalvereniging Zwaag

Nieuw logo DEF.png
Logo PSL.png