top of page

BLOOD BROTHERS

Musicalvereniging Zwaag is één van de weinige verenigingen die deze musicalklassieker op de planken heeft gebracht. In een enscenering waarbij het ensemble een stille, maar onderscheidende rol kreeg wist deze musicalproductie het publiek uitermate te raken en zorgde voor herhaalde kippenvelmomenten.

mvz-bloodbrothers-200117_082.jpg

Blood Brothers vertelt het verhaal van de tweeling Mickey en Eduard die bij hun geboorte worden gescheiden. Hum moeder kan door extreme geldnood niet voor beiden zorgen. De broers groeien op in verschillende milieus. Ondanks verregaande pogingen van de twee moeders de broers bij elkaar vandaan te houden, brengt het lot hen uiteindelijk bij elkaar. Ze worden zelfs beste vrienden. De situatie wordt onhoudbaar als de intussen volwassen geworden vrienden verliefd worden op dezelfde vrouw.

De musical vertelt een tijdloos verhaal met een thema dat door de jaren heen nog steeds behoorlijk actueel is. Een verhaal over volwassen worden, bijgeloof en hechte verwantschappen. Tevens een erhaal over verschillende levens en liefde in een alsmaar doordraaiende en grimmige maatschappij. Een maatschappij waarin zijdelings en met schuine ogen wordt toegekeken naar andermans leven of zelfs daarnaar de rug wordt toegekeerd.

In de versie van Musicalvereniging Zwaag heeft het ensemble als 'Maatschappij' een hoofdrol gekregen. In stilte kijken zij toe of draaien juist de rug om naar de levens van de tweelingbroers en hun moeder. Zo nu en dan stapt er iemand uit de Maatschappij en levert commentaar of spreekt zijn of haar gevoel uit over de in elkaar verstrengelde levens en het niet te vermijden lot dat de broers wacht.

DE PERS SCHREEF

"De cast van Musicalvereniging Zwaag maakt dat je mee gaat      in het verhaal dat ze vertellen"

"Regisseur Peter Groenendijk heeft uitstekende castingkeuzes    gemaakt"

CREATIVES

MUZIEK

TEKSTEN

REGIE

MUZIKALE LEIDING & VOCAL COACH

DECORONTWERP

KOSTUUMS

 

LICHT

GELUID

MARKETING & PUBLICITEIT

 

ART WORK

IDEE

FOTOGRAFIE

PRODUCTIELEIDING

IN SAMENWERKING MET

WILLY RUSSELL

WILLY RUSSELL

PETER GROENENDIJK

MARIEKE VAN DIEPEN

PETER GROENENDIJK

CONNY BUTTER

 

PAUL KOOMEN

GERT HARM DIJKSTRA

PETER GROENENDIJK

PASCAL IMMINK

 

PASCAL IMMINK

PETER GROENENDIJK

MARGOT DE HEIDE

 

PETER GROENENDIJK

MUSICALVERENIGING ZWAAG

PRODUCTIEFOTO'S

Poster BloodBrothers DEF.jpg

TICKETS

DEZE PRODUCTIE IS VOORBIJ

INFORMATIE

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

PARTNERS

Deze productie kwam tot stand in opdracht van Musicalvereniging Zwaag

Nieuw logo DEF.png
bottom of page