top of page

Woensdag 13 december 2017 ging de internationale productie van de musical West Side Story in Nederland in première.

Het tijdloze verhaal van de verboden liefde tussen Tony en Maria (beide uit twee rivaliserende kampen) is nog steeds actueel. Zestig jaar na de wereldpremière van West Side Story viert deze productie enorme successen over de hele wereld. Gebaseerd op de originele productie van Jerome Robbins, met schitterende muziek van Leonard Bernstein is deze productie een lust voor oog en oor, mede door de bejubelde enscenering van regisseur en choreograaf Joey McKneely.

West Side Story was te zien van 12 december 2017 tot en met 7 januari 2018 in World Forum Theater in Den Haag en MartiniPlaza in Groningen.

DE KAST DER SCHONE SCHIJN
Productieleiding
Opdrachtgever: Het TalentenTheater - Hoorn

De jaarlijkse eindvoorstelling van Het TalentenTheater in Hoorn vindt één keer in de twee jaar plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn. Voor het eerst werd gekozen voor een zelfgeschreven musical in plaats van eerdere montagevoorstellingen.

De 200 talenten van Het TalentenTheater kregen zo de kans om allemaal te schitteren op hetzelfde podium in één voorstelling. In een sprankelende en frisse sprookjesmusical lieten alle leerlingen zien wat ze in huis hadden.

Voor deze voorstelling heeft Karakter de productieleiding verzorgt en stuurde daarmee een grote groep docenten en vrijwilligers aan om de productie tot stand te brengen.

bottom of page