CISKE DE RAT

Musicalvereniging Zwaag is terug van nooit weggeweest! En hoe! Met een nieuw productiejasje gaat en de nodige ontwikkelingen gaat de vereniging in maart 2022 de planken op. Een cast van 45 amateurspelers (volwassenen en kinderen) zal met deze oerHollandse hitmusical de sterren van de hemel gaan spelen.

Ciske de rat banner.png

De musical Ciske de rat is gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker. In tegenstelling tot de film zien we in de musical het verhaal zowel kleine Ciske, als ook de volwassen Ciske. Het in Nederland wereldberoemde schoffie groeit op tot volwassen man, maar wordt door de mobilisatie van de aanstaande Tweede Oorlog voortdurend geconfronteerd met zijn verleden.

Zijn leven flitst tijdens de voorstelling als flashbacks aan hem voorbij met (op de achtergrond de naderende oorlog) een botsing tussen heden en verleden tot gevolg. 

De musical bevat prachtige muzikale nummers van Henny Vrienten en natuurlijk het prachtige "Ik voel me zo verdomd alleen".

CREATIVES

MUZIEK

TEKSTEN

ARTISTIEKE LEIDING & REGIE

MUZIKALE LEIDING

CHOREOGRAFIE

DECORONTWERP

KOSTUUMS

LICHT

GELUID

MARKETING & PUBLICITEIT

ART WORK

IDEE

FOTOGRAFIE

HENNY VRIENTEN

ANDRÉ BREEDLAND

MAURICE WIJNEN

PETER GROENENDIJK

ALEX HYLKEMA

MARIJE SLIPPENS

PETER GROENENDIJK

CONNY BUTTER

P-S-L | PIETER RATTEN

GERT HARM DIJKSTRA

PETER GROENENDIJK

COR VAN DER KOELEN

PASCAL IMMINK

PETER GROENENDIJK

TICKETS

TICKETS NOG NIET IN VERKOOP

INFORMATIE | UPDATES

  • Facebook
  • Instagram
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

PARTNERS

Deze productie komt tot stand in samenwerking met Musicalvereniging Z&V Opmeer en in overeenstemming met The Really Useful Group Ltd.

Logo PSL.png
Nieuw logo DEF.png