top of page
OVER ONS

Samen verhalen maken en samen verhalen delen. In combinatie met een persoonlijke en karakteristieke werkwijze is dat het hoofddoel van Karakter Theaterproducties. Bestaande verhalen hervertellen en nieuwe verhalen creëren met talentontwikkeling hoog in het vaandel. 

Dit doen wij door het verzorgen van productie, artistieke leiding, regie, organisatie en management voor theaterproducties en events. Daarnaast leggen wij ons toe op het verzorgen van scripts, teksten, beeld en vertalingen. Een betrouwbare en ervaren producent van en partner voor producties en events, van lokaal tot internationaal. Voor elk project met Karakter.

Karakter groeit nu uit tot een nieuwe speler in het theaterlandschap. Dit doen wij door het produceren van Nederlandse versies van niet eerder of weinig uitgevoerde musicaltitels en het ontwikkelen en produceren van nieuwe Nederlandse musicalproducties. Met diepe wortels in en een groot hart voor de amateur musicalwereld spant Karakter zich hiermee ook in voor het verbreden, ontwikkelen en ondersteunen van lokale theaterinitiatieven, talentontwikkeling en verenigingsleven.

SAMENWERKINGEN:
Logo 2019 DEF.png
2677181_really_useful_group.jpg
20022018090420_O_logo_theater.png
MisterMelody.png
Logo-NKT.png
Logo.png
Alle foto's en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijke eigendommen en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.
Karakter heeft toestemming van partners, eigenaren en/of makers voor het gebruik van deze beelden. Foto's van: Margot de Heide, Suzan Vermeulen -Kunstig Communiceren, Dennis Phillipo, Mariska Steenbergen, Monique Hoffmann, Natascha Grippeling - Tosca Foto's, Rianne Noordergraaf en Peter Groenendijk - Karakter. 
bottom of page