van ADVIES tot PRODUCTIE

Op het gebied van cultuur en theater opereert Karakter zo breed mogelijk en willen we intensieve en duurzame samenwerkingen aangaan om culturele projecten, theaterproducties en individuele prestaties te initiëren, ondersteunen, stimuleren en realiseren. Met KARAKTER!

KARAKTER is actief bij grote (inter)nationale theater- en entertainmentproducties, maar ook bij lokale en regionale (amateur) producties en culturele evenementen. Of het nu draait om artistieke of zakelijke leiding, regie, productieleiding of schrijf- en/of vertaalwerk, wij zetten ons vol passie hiervoor in. Desgewenst (bege)leiden wij projecten van idee tot aan productie en demontage. Met KARAKTER!

Daarnaast zet KARAKTER zich in voor individuele ontwikkeling. Je kunt dan ook bij mij terecht voor oplossingsgerichte zang- en interpretatiecoaching gebaseerd op de basisprincipe van CVT (Complete Vocal Technique). Veel draait om ontspanning en ademhaling. Twee belangrijke tools die essentieel zijn voor elke performance. Daarnaast draait het om plezier. Niets is zo fijn als dat je plezier hebt in wat je doet, zodat je zelf en je publiek optimaal kan genieten van je optreden. Een optreden met Karakter!